O NAMA

Vaš pouzdani partner
u digitalnom marketingu

Agencija za digitalni marketing koja će upotpuniti sliku Vašeg brenda i poboljšati rezultate uz naša kreativna rešenja i strategije prilagođene Vašim ciljevima. Iskusni tim stručnjaka iz oblasti marketinga postaraće se da privučete pažnju željene publike, povećate angažovanje korisnika i na taj način ostvarite značajan rast u poslovanju.

Stručnost

Naš tim čine iskusni stručnjaci sa dubokim znanjem i ekspertizom u različitim oblastima digitalnog marketinga.

Inovacija

Uvek smo u koraku sa najnovijim trendovima i tehnologijama kako bismo Vam pružili inovativna i kreativna rešenja.

Partnerstvo

Verujemo u dugoročne odnose sa našim klijentima, uspostavljanje poverenja i saradnju zasnovanu na međusobnom razumevanju.

Šta nudimo

Naše usluge

Izrada web sajtova

Kreativnost, funkcionalnost, atraktivan dizajn

detaljnije

Vođenje društvenih mreža

Angažovanje, rast, zajednica

detaljnije

SEO optimizacija

Vidljivost, visoko rangiranje, organski saobraćaj

detaljnije

Plaćene reklame (PPC)

Brzi rezultati i efektivne kampanje

detaljnije

Copywriting

Kreativnost, ubedljivost, brendiranje

detaljnije

Email marketing

Personalizacija, angažovanje, konverzije

detaljnije

Tim

Upoznajte naš tim

Nemanja Jovanović

CEO & Founder

Stefan Denčić

COO & Sales Executive

Uroš Popović

Web Developer

Natalija Matković

UI/UX Designer

Matija Bošković

SEO Specialist

Česta pitanja

Verovatno će
Vas interesovati

Cena web sajta varira u zavisnosti od kompleksnosti samog sajta i utrošenog vremena u razvoj i implementaciju istog. Na osnovu Vaših uputa, zahteva i ciljeva, kreiramo ponudu personalizovanu ponudu.
Cena zavisi od količine i kompleksnosti socijalnih interakcija, s toga u ponudi imamo više paketa. Paketi su napravljeni tako da su priuštivi svakom tipu biznisa, kako većim kompanijama, tako i manjim preduzetnicima i startap-ima.
SEO optimizacija je ključna za uspeh Vašeg web sajta jer poboljšava vidljivost na pretraživačima kao što je Google, omogućavajući Vam da privučete veći broj organskih posetilaca. Kroz pravilno optimizovan sadržaj i tehničke aspekte, možete postići bolje rangiranje u rezultatima pretrage, povećati autoritet vašeg sajta i ostvariti dugoročno održivu organsku posetu.
Email marketing je izuzetno efikasan alat za direktnu komunikaciju sa Vašom ciljnom publikom. Kroz personalizovane email kampanje, možete da povećate angažovanje, promovišete proizvode ili usluge, i izgradite dugoročne odnose sa svojim klijentima, što rezultira povećanjem konverzija i rastom Vašeg poslovanja.
Naš tim je dostupan 24/7 kako biste mogli da nas kontaktirate u bilo kom trenutku. Vaše probleme i upite rešavamo u najkraćem mogućem roku, obično u roku od 48 sati od prijema istih.

Naše reference

Klijenti

Zakažite besplatnu konsultaciju
i estimaciju vašeg projekta.